Newcastle United - Tottenham randevusu TRT SPOR'da

14.07.2020 - 18:56

İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Newcastle United ile Tottenham karşıya gelecek. Jose Mourinho'nun ekibi deplasmanda kazanarak Avrupa kupalarına katılma şansını sürdürmek istiyor. Mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

Newcastle United - Tottenham randevusu TRT SPOR'da

İngiltere Premier Lig'inde 36. hafta heyecanı yaşanıyor. Ligin iki iyi takımı Newcatle United ile Tottenham, kozlarını yarın St. James' Park'ta paylaşacak.

Newcastle United, ligin rahat ekipleri arasında. Düşme hattıyla ilgisi bulunmayan Steve Bruce'un takımının, Avrupa kupalarına katılma iddiası da yok. Gelecek sezon planlarına yoğunlaşan Newcastle, son iki maçından puansız ayrıldı.

Premier Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan takımların başında yer alan Tottenham ise Newcastle deplasmanına ezeli rakibi Arsenal'i yenmenin moraliyle çıkacak. Mourinho'nun ekibi kazanarak, az olan Avrupa kupalarına katılma şansını son iki haftaya taşımayı umut ediyor.

Dış sahada 4 maçtır galip gelemeyen Tottenham, bu kötü seriye de son vermek amacında. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı, Newcastle deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Steve Bruce ile Jose Mourinho arasındaki rekabette, Portekizli çalıştırıcının büyük üstünlüğü bulunuyor. İki teknik adam kariyerlerinde 10 kez karşılaşırken, bu maçların 8'inde Mourinho'nun takımları galip geldi. 

Newcastle United - Tottenham mücadelesi, saat 20.00'de başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşma, TRT SPOR'dan naklen yayınlanacak.

TRT SPOR

TRT TÜRK Facebook’ta
TRT TÜRK Youtube’da
TRT TÜRK Twitter’da
TRT TÜRK Instagram'da