Gastronomi şehrinde baklavacıların "tatlı" telaşı başladı

25.07.2020 - 16:16

Gastronomi alanında UNESCO'nun "Yaratıcı Şehirler Ağı"nda yer alan Gaziantep'te baklavacıların bayram telaşı başladı. Kurban Bayramı'na sayılı günler kala siparişleri yetiştirmek için çabalayan Gaziantepli baklavacılar, yoğun mesai harcıyor. Aldıkları siparişleri zamanında yetiştirmek isteyen baklava ustaları, mesai saatlerini öne çekerek çalışma sürelerini uzattı. Tezgahlarının başına gün doğmadan geçen ustaların ürettiği baklavalar, önceki bayramlarda olduğu gibi bölgenin yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından talep görüyor.

AA

TRT TÜRK Facebook’ta
TRT TÜRK Youtube’da
TRT TÜRK Twitter’da
TRT TÜRK Instagram'da